Prøv de populære fodformede sko fra Angulus

Prøv de populære fodformede sko fra Angulus

Prøv de populære fodformede sko fra Angulus

Er du på jagt efter nye sko, der både skal se godt ud og være behagelige, så er fodtøj fra Angulus præcis det, du søger. Princippet bag er fodformede sko, og du kan finde et stort udvalg til alle årstider hus Vanilia.

 

Klassisk design til hverdag og fest

Siden 1904 har Angulus været til, og senere i 1928 kom de fodformede sko til, efter idé af skomagerens søn, der i sit lærerjob dagligt så børn gå i usunde og unaturlige sko. Interessen for Angulus’ sko steg betragteligt, og i dag er populariteten stadig stor. Fælles for de forskellige sko er, at de alle har et klassisk design, der er enkelt og i farver, der kan passe til alle outfits. Hos Vanilia finder du et større udvalg af Angulus’ fodtøj til både sommer og vinter. Skal du bruge støvler, er der flere slags, blandt andet med små nitter og i blødt skind. Skal der gøres lidt ekstra ud af dit outfit, kan du glæde dig selv med en enkel kilestøvle, hvilken også fås i flere længder.

 

God pasform og høj kvalitet

Sommeren er på vej, og tiden for at bære de lette sko nærmer sig. Angulus designer også sandaler, der med sine enkle modeller og små detaljer kan bruges til både hverdag og fest sommeren rundt. Alle sko fra Angulus har en god pasform og høj kvalitet, som du kan få glæde af i lang tid. Vanilia er stolte af at være forhandler af Angulus fodtøj, netop fordi det signalerer mode og kvalitet, så gå på jagt i udvalget og find lige præcis de sko, der passer til dig.

RELATEREDE ARTIKLER

Forebyggende træning for en sundere krop