Skån kroppen, havemand!

Skån kroppen, havemand!

Skån kroppen, havemand!

Gør det sjovere at lægge terrasse

Nu når vejret så småt bliver bedre, går folk mere og mere i haven. Er du havemand, og går du fx og skal til at lægge ny terrasse, kan det være bøvlet at transportere byggematerialer frem og tilbage. Hvis det er lidt mindre byggematerialer, og man skal fra a-b i haven, er det godt med en trillebør. Hvis man ikke får leveret materialerne, kan det være nødvendigt med en trailer. En trailer er også god, når man skal på genbrugspladsen med alle overskydende materialer. Hvis man bygger terrasse af sten, er det hurtigt tungt at have med at gøre. Noget der kan gøre hele arbejdet meget lettere og mere skånsomt for kroppen er alu læsse ramper. Disse kan man fx sætte på en trailer, så man kan køre en trillebør op med materialer. På den måde slipper man for at skulle løfte tingene op og ned.

Aluramper i flere størrelser og mange modeller, kan du finde hos Maskinbutikken.dk. Maskinbutikken.dk er en webshop, der sælger maskiner og redskaber af mange forskellige varianter. Maskinbutikken har demovideoer af forskellige produkter, som giver en evt køber en anderledes oplevelse af hele købsprocessen. De kan kontaktes på telefon og på mail, og deres service er i top.

Aluramper er gode at have, hvis du skal transportere tunge sten eller andet materiale. Overvej at brug penge på sådanne ramper, for man skal passe på kroppen, og det er også sjovere at anlægge terrasse, når kroppen ikke bliver belastet. Kroppen holder ikke evigt!

RELATEREDE ARTIKLER

Zinfandel – perfekt til en grillaften